Sedan 2008 är jag vinskribent och reser till vinregioner runtom i världen. På resorna lär jag mig enormt mycket. Jag ser även vilka vingårdar som kan ge de absolut bästa besöken samt vilka hotell och restauranger som är bra. Det ger mig kunskap och kontakter som är ovärderliga när jag arrangerar vinresor för andra.

Tidigare guidade på faktiskt på andras vinresor. Jag lärde mig vad de gör bra och vad jag ville göra annorlunda. 2012 startade jag vinreseföretaget Din Vinresa med en kollega. Efter några framgångsrika år ville min kollega gå vidare och arrangera egna resor. Jag önskar honom lycka till och fortsätter med mina vinresor, bl a till:

Bordeaux – världens mest berömda vinregion med de pampiga slotten >>

Piemonte – Världens vackraste vinregion med Europas bästa kök >>

Jag arrangerar även resor till Apulien, Bourgogne, Champagne, osv.
Berätta vart ni vill åka så kommer jag med ett förslag!

Kundutlåtanden om mina vinresor

”Vi har gjort ett tjugotal liknande resor världen över med fantastiska guider. Vincent som ciceron rankas som absolut nr 1. Vid 1:a bästa tillfälle skall vi anmäla oss igen på resa där Vincent är ciceron. Hälsar Gunilla och Bo Eriksson”

”Bäste Vincent! Birgitta och jag vill med dessa rader uttrycka vårt varma tack för Din enastående insats under vår nyligen avslutade vinprovningsresa. Din akademiska och praktiska skolning inom vinområdet gav oss stor behållning. Du är utomordentligt pedagogisk. Dina faktablad gav en värdefull bakgrund till besöken i de olika distrikten. Dina lärda samtal med de olika experterna var av en kvalitet, som gjorde oss alla i resegruppen stolta. Och Du ledde oss i vinprovningarna på Ditt oöverträffbara, sakkunniga sätt. Då vi mötte Dig första gången  på en champagneprovning tidigt i våras, blev vi mycket imponerade av Din person. Den nu avslutade resan har förstärkt vårt första intryck. Hoppas vi träffas igen. Med hjärtliga, tacksamma hälsningar från Birgitta och Bernt Blomquist”

Kontakta Vinbonden för mer information

Vill du boka en egen vinprovning, vinkurs eller vinresa?

Jag håller vinprovningar och vinkurser för stora och små grupper i hela Sverige samt arrangerar vinresor för grupper till många av världens vinregioner.

Kontakta mig för mer information, offertförfrågningar och bokningar
E-post: vincent@vinbonden.se
Mobil: 0737-349 279