Jag håller tre vinprovningar per termin på Medelhavsmuseet i Stockholm.
Läs mer om kommande vinprovningar nedan.

Hösten 2017 – tre provningar av spännande italienska vinregioner

Onsdag 18 oktober 2017 kl 18-19.30
PIEMONTE – Barolo och mer därtill
Piemonte är en av världens vackra vinregioner och en av mina favoritregioner. Den är känd både för att ha ett av Europas bästa kök och en ovanligt bred vinportfölj. I regionen görs bland annat kraftfulla rödviner, friska vita viner och söta bubbel.

Onsdag 15 november 2017 kl 18-19.30
VENETO – Valpolicella, Ripasso & Amarone
Veneto är ett italienskt smycke där städer som Venedig och Verona utgör de ädlaste stenarna. Bland dess viner hittar man några av de mest populära vinstilarna med allt från det mousserande trendvinet prosecco till ripasso och amarone.

Onsdag 6 december 2017 kl 18-19.30
APULIEN / PUGLIA – Klacken på den italienska stöveln
Apulien har länge setts som en av de fattiga kusinerna från landet jämfört med det rika och industritäta norra Italien. Men saker förändras och den klumpiga bulkvinsproducenten i söder lär sig nu gå i höga klackar.

Information om vinprovningarna och hur du bokar

Ingår: Föredrag på 40 min, faktablad och provning av tre viner där jag personligen går runt och diskuterar vid alla bord.
Pris: 275 kr per tillfälle eller 650 kr för en hel termin (tre tillfällen).
Boka/köp biljetter via bokning@medelhavsmuseet.se eller 010-456 12 98 eller i butiken på Medelhavsmuseet i centrala Stockholm. Museet ligger på Fredsgatan 2 vid Gustav Adolfs Torg och har öppet tis-fre 12-20 och lör-sön 12-17

Kontakta Vinbonden för mer information

Vill du boka en egen vinprovning, vinkurs eller vinresa?

Jag håller vinprovningar och vinkurser för stora och små grupper i hela Sverige samt arrangerar vinresor för grupper till många av världens vinregioner.

Kontakta mig för mer information, offertförfrågningar och bokningar
E-post: vincent@vinbonden.se
Mobil: 0737-349 279