Jag erbjuder provningar för grupper (företag, vinklubbar och kompisgäng).

Hos dig eller hos mig?
Jag håller gärna provning hos er oavsett var ni är. Det går alldeles utmärkt med ett konferensrum, en personalmatsal, en föreningslokal eller liknande. Har ni konferens någon annanstans brukar det också gå bra. Lokalfrågan löser vi.

Jag kan också ta emot grupper på upp till tolv personer i mitt hem i Älvsjö.

Välj bland massor av provningsteman
1991-1995 läste jag vin i Bordeaux. I Sverige blev jag sedan presenterad som Bordeauxexpert, men jag ville inte bli en som bara kan Bordeaux eller bara kan Champagne. Det skulle vara alldeles för tråkigt. Jag ville lära mig mer.

Sedan 1998 har jag utbildat sommelierer i ett stort antal av världens vinländer och regioner samt olika typer av starkvin, sprit, choklad och ost. För företag, vinklubbar och vinintresserade konsumenter har jag hållit i över tusen provningar.

Välj fritt bland dessa provningsteman eller kom med förslag.

Vad kostar en provning för en grupp på upp till 30 personer?
1-30 personer: 495:-/person (minimidebitering 4 950:-)*.
>30 personer: Större grupper = lägre pris per person. Be om offert.
Ingår: förberedelser, föredrag, 4 olika viner och faktablad.
Glas ingår inte men jag ordnar professionella vinprovarglas för 5 kr/glas i glashyra.
Tidsåtgång: från 30 min till 2 timmar. Du bestämmer hur lång provning du vill ha.
* Bordeaux, BourgogneChampagne och Barolo & Barbaresco kräver dyrare viner och kostar därför 595 kronor per person.
Läs mer om Priser & villkor.

Kontakta Vinbonden för mer information

Vill du boka en egen vinprovning, vinkurs eller vinresa?

Jag håller vinprovningar och vinkurser för stora och små grupper i hela Sverige samt arrangerar vinresor för grupper till många av världens vinregioner.

Kontakta mig för mer information, offertförfrågningar och bokningar
E-post: vincent@vinbonden.se
Mobil: 0737-349 279